Бандит корбан дома дудлить алкоголь, а на суді вдає з себе тяжко хворого

zek-korban

Слідчий суддя Печерського районного суду Києва Віталій Писанець оголосив перерву до 23 грудня у засіданні з розгляду справи про зміну запобіжного заходу для посіпаки коломойського геннадія корбана.

Після спроби слідчими Генпрокуратури вручити Корбану документи про нову підозру, до зали Жовтневого суду у Дніпропетровську викликали швидку допомогу.

Лікар оглянув Корбана і повідомив про невелике підвищення тиску, зауваживши, що Корбан перебуває у передінфарктному стані. Останній погодився на госпіталізацію, але попросив продовжити засідання без нього.

В результаті після невеликої технічної перерви суддя вирішив оголосити перерву у засідання до 12:00 23 грудня.

Печерський районний суд Києва розпочав сьогодні розгляд клопотання захисту лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана щодо зміни запобіжного заходу для нього. На зв’язку із судом у Києві був Жовтневий суд Дніпропетровська, куди прибув геннадій корбан.

31 жовтня корбана затримала СБУ, оголосивши йому про підозру за низкою статей Кримінального кодексу, серед яких створення злочинного угруповання. Корбан всі звинувачення відкидає. Згодом силовики перевезли його до Києва.

Печерський районний суд Києва виніс рішення про домашній арешт Корбана на два місяці – до 31 грудня 2015 року включно. У постанові визначено, що Корбан має носити електронний засіб контролю.

1 грудня Апеляційний суд Києва залишив без змін ухвалу Печерського районного суду.

Рішення Печерського райсуду оскаржили і захисники Корбана, і Генпрокуратура. Захист вважає обраний судом запобіжний захід незаконним і необґрунтованим, а ГПУ вимагає арешту Корбана.

Правда України

       Web.com Site Builder