Впродовж минулої доби бойовики 35 разів порушували умови перемир’я

boiovyky-porushuut

У прес-центрі штабу АТО у вівторок повідомили, що ситуація в зоні проведення АТО знову загострилась. Впродовж минулої доби бойовики 35 разів порушували умови перемир’я вздовж усієї лінії розмежування сторін. Про це йдеться у повідомленні на сторінці у мережі.

За даними штабу, атакуючи переважно з настанням сутінків, проросійські сепаратисти обстріляли Піски, Опитне, Авдіївку, Верхньоторецьке, околиці Мар’їнки, Красногорівки, Новгородського, Зайцева, Майорська, Луганського, Кримського.

«Поблизу Семигір’я, відбулось бойове зіткнення. У результаті короткого бою із застосуванням стрілецької зброї наші бійці відкинули нападників на вихідний рубіж. Неподалік Троїцького, що на кордоні Донецької та Луганської областей, окупанти пристрілювали 82-міліметровий міномет», – йдеться в повідомленні.

У штабі АТО не повідомляють про постраждалих в результаті обстрілів українських військових.

Оновлених даних про те, як минула ніч на Донбасі станом на ранок вівторка не надають ні сайти луганських, ані донецьких сепаратистів. Напередодні останні заявляли, що ЗСУ обстріляли Комінтернове, використовуючи 82-міліметрові міномети. Сепаратисти угруповання «ЛНР» звинуватили ЗСУ в накопиченні військової техніки біля лінії зіткнення.

Наприкінці минулого року на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську досягли домовленості про черговий, уже шостий режим тиші на Донбасі, що мав почати діяти в ніч на 23 грудня 2015 року, але повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в його порушенні і заперечують звинувачення на свою адресу.

Правда України

       Web.com Site Builder