В окупованому Криму продовжують зникати люди, тепер – 16-річна дівчина

krym-okupacia

У середу, 13 січня, в столиці окупованого Росією Криму Сімферополі зникла 16-річна Ельвіна Разакова. Вона пішла з дому вранці в середу на навчання, досі її місцезнаходження невідоме. Цю інформацію підтвердив батько дівчини Абдульазіз Разак.

Він повідомив, що самостійні пошуки не дали результатів, тому вранці 14 січня він звернувся до поліції для допомоги в розшуку своєї дочки. Родичі повідомляють, що зв’язку по мобільному телефону з Ельвіною немає, вона перестала відповідати на дзвінки зранку в середу.

Також повідомляють, що дівчина одягає хустку і довгий мусульманський одяг.

Минулого тижня в Криму безвісти зник чоловік Ернест Аблязімов, а в грудні 2015 року в Керчі – ще двоє чоловіків: Руслан Ганієв і його друг Арлен Терехов.

Після анексії Криму на півострові безслідно зникли кілька кримських татар: Сейран Зінедін (зник 30 травня 2014 року), Іслям Джеппаров і Джавдет Іслямов (27 вересня 2014 року), Ескендер Апселямов (3 жовтня 2014 року).

Окупаційний «Слідчий комітет» Криму порушив за фактом цих зникнень кримінальні справи, однак про місцезнаходження зниклих людей досі нічого невідомо. Справи порушені за статтями про вбивство або викрадення.

Правда України

       Web.com Site Builder