Бойовики збільшили кількість обстрілів на Донбасі, 4 військових постраждали – штаб

Упродовж минулої доби підтримувані Росією бойовики на Донбасі збільшили кількість збройних провокацій, здійснивши 14 прицільних обстрілів по позиціях ЗСУ. В результаті обстрілів троє українських воїнів були поранені, ще один – зазнав бойової травми.

Як повідомили у прес-центрі штабу АТО, особливо активно бойовики порушували домовленості про припинення вогню у вечірній час.

Згідно з повідомленням, обстріли тривали біля Троїцького, Кримського, Катеринівки, Станиці Луганської, Новозванівки, Новоолександрівки, Лебединського, Павлополя, Широкина, Богданівки та Водяного.

В угрупованні «ЛНР» звинуватили українських військових у трьох обстрілах за добу 6 лютого. В угрупованні «ДНР» не повідомляли про ситуацію за останні години на захоплених донецькими бойовиками територіях.

Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі оголосила черговий «режим тиші» з півночі 23 грудня 2017 року. Нинішнє нове перемир’я, як і попередні, порушується практично щодня. Сторони заперечують свою вину в цьому і звинувачують противників у провокаціях.

       Web.com Site Builder